spot_img
AcasăActualitateEVENIMENTE ÎN WEEKEND – Jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea și liniștea publică...

EVENIMENTE ÎN WEEKEND – Jandarmii maramureșeni vor asigura ordinea și liniștea publică în minivacanța de Rusalii

DISTRIBUIȚI

EVENIMENTE ÎN WEEKEND   Ca de fiecare dată şi în acest sfârşit de săptămână jandarmii maramureşeni vor executa mai multe misiuni de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică pe timpul desfăşurării manifestărilor ce vor avea loc în spaţiul public pe raza judeţului nostru.

Sâmbătă, 26 mai, între orele 09:00-16:00, Parohia Greco- Catolică „Buna Vestire” Târgu Lăpuş organizează ,,Întâlnirea eparhială a copiilor din eparhia Cluj – Gherla’’. Totodată între orele 09:00-20:00, Primăria oraşului Baia Sprie în parteneriat cu Serviciul Salvamont Maramureş, Ocolul Silvic Baia Sprie, Poliţia Locală Baia Sprie, Garage Racing, Clubul Green Impact Baia Sprie, Fanfara Baia Sprie şi Sick’s Geration organizează „Ziua Lacului Albastru”, având ca scop igienizarea zonei pe traseul de urcare din zona primăriei până la lac şi montarea de indicatoare turistice pe traseele de urcare. De la ora 13:00 vor fi organizate în zona lacului momente artistice.

Duminică, 27 mai, între orele 16:30-18:00, Episcopia Ortodoxă a Maramureşului şi Sătmarului organizează Procesiunea religioasă de Rusalii în Baia Mare pe traseul: Piaţa Revoluţiei – b-dul Bucureşti – b-dul Unirii – Catedrala Ortodoxă „Sfânta Treime”.  Cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor Ortodoxe „Pogorârea Sfântului Duh”, se vor executa misiuni de ordine publică, în zona lăcaşelor de cult ortodoxe din localităţile Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei.

Luni, 28 mai, între orele 14:30-16:00, Asociaţia Tinerilor Ortodocşi ai Catedralei Episcopale Maramureşene, organizează în Baia Mare „Concursul Micul Biciclist Creştin”, ediţia a V-a. Concursul se va desfăşura pe traseul: b-dul Unirii, de la intersecţia cu strada Hortensiei până la intersecţia cu b-dul Republicii.

Marţi, 29 mai, Parohia Ortodoxă Ucraineană Poienile de Sub Munte organizează evenimentul religios Hramul Bisericii din localitate.

Reamintim că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.

*În cazul în care sunt victime ale unor fapte antisociale sau observă producerea unor astfel de fapte, cetăţenii se pot adresa direct jandarmilor aflaţi în dispozitivele de ordine publică sau pot solicita sprijin la numărul unic pentru apeluri de urgenţă „112”.

Informații furnizate de IJJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA