spot_img
AcasăEvenimentEVENIMENT VITAL - Peste 100 de elevi au determinat pH-ul apei pe...

EVENIMENT VITAL – Peste 100 de elevi au determinat pH-ul apei pe Câmpul Tineretului, de Ziua Mondială a Monitorizării Calității Apei

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT VITAL  Societatea VITAL S.A. dorește să fie zi de zi cât mai aproape de utilizatorii care beneficiază de serviciile prestate, prin urmare a organizat un eveniment care include un exercițiu practic de determinare a PH-ului din apa pe care o consumăm.

Evenimentul s-a adresat elevilor din ciclu primar/gimnazial și s-a bucurat de prezența a peste 100 de participanți. Locația aleasă a fost Parcul Tineretului (în  fața Monumentului Ostașului Român), o zonă frecventată de copii de toate vârstele. Curioși din fire și cu o avalanșă de întrebări, elevii au asistat cu maxim interes la demonstrațiile făcute de specialiștii laboratorului de analiză apă potabilă din cadrul societății VITAL.

Determinarea pH-ului se face cu ajutorul unui kit simplu de testare a apei, care poate fi folosit de oricine, de la copii până la adulţi, pentru a  analiza parametrii calităţii surselor locale de apă care includ gradul de aciditate sau de bazicitate al apei rezultat din valorile de determinare ale pH-ului.

Evenimentul  a fost desfășurat cu ocazia Zilei Mondială a Monitorizării Calității Apei, o iniţiativă globală menită să determine oamenii din întreaga lume să testeze calitatea apei şi să încurajeze acţiunile de protejare a apei. Poluarea apelor este o problemă serioasă, iar cu fiecare an care trece este tot mai important să învăţăm cum să o identificăm, dar şi să o prevenim.

Societatea VITAL organizează periodic acest gen de acțiuni cu scop educativ, cea organizată acum are scopul de a motiva oamenii să verifice  calitatea apei pe care o consumă  și în special să consume apă de calitate.

 

Comunciat de presă SC VITAL SA

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA