AcasăEvenimentSportEVENIMENT SPORTIV - Tabăra Internațională de Handbal Valentin Ghionea are loc în...

EVENIMENT SPORTIV – Tabăra Internațională de Handbal Valentin Ghionea are loc în Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT SPORTIV Valentin Ghionea, handbalistul anului 2015, vine în Baia Mare alături de cei mai titrați handbaliști naționali și internaționali.


EVENIMENT SPORTIV Extrema dreaptă a echipei naționale va organiza o tabără internațională de handbal. Evenimentul va avea loc în perioada 3-9 iulie 2017 și se va adresa băieților cu vârsta între 12 și 18 ani.

Tabăra reprezintă o bună ocazie pentru tinerii pasionați de handbal pentru a-și perfecționa tehnica, dar și pentru a simți atmosfera plăcută din echipă.

În cadrul taberei de handbal vor avea loc antrenamente specific tehnice și tactice, meciuri între echipe precum întâlniri și antrenamente cu jucători de nivel înalt, Nikola Eklemovic, Răzvan Pop, Adrian Irimuș și Dan Racoțea fiind doar câțiva dintre handbaliștii care vor lua parte la activitățile organizate în cadrul evenimentului.

Antrenamentele se vor desfășura în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, iar taxa percepută pentru participare este de 100 de euro sau 450 lei. Acțiunea este susținută de către Federația Română de Handbal.

Mai multe informații despre eveniment puteți afla aici:
https://www.facebook.com/valentinghioneahandballcamp/
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA