AcasămodeleEVENIMENT - Show forestier în centrul municipiului Satu Mare

EVENIMENT – Show forestier în centrul municipiului Satu Mare

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT Pentru prima dată, la Satu Mare, a fost organizat un show forestier în centrul orașului. Evenimentul a fost dedicat atât profesioniștilor, cât și amatorilor de pomicultură și grădinărit. 11 echipe, din România și din Ungaria, s-au întrecut la prima competiție de acest gen din oraș.

EVENIMENT Concursul a presupus probe care au testat cunoștințele tehnice dar și cele practice ale participanților.

Echipele au trebuit să schimbe lanțul motofierăstrăului pus la dispoziție de organizatori și să demonstreze că pot tăia cu precizie buștenii de lemn. Fiecare probă a fost cronometrată cu maximă atenție de juriu. Concurenții au fost depunctați pentru abaterile de la standardele impuse de competiție.

Nu au lipsit nici emoțiile. Participanții au trebuit să demonstreze că pot schimba lanțul motofierăstrăului, fără mănuși, în cel mai scurt timp posibil. În timp ce unul dintre concurenți a reuști să termine proba în puțin peste 30 de secunde, alții s-au ales, din neatenție, cu răni minore, pentru care au fost penalizați.

Nu a fost uitat nici publicul. Organizatorii au pregătit pentru curioși mai multe concursuri, tot pentru a le testa abilitățile. Un joc cu mingile de ping-pong și o cursă cu jaloane, au atras zeci de curioși.

Firmele organizatoare, două companii care activează în domeniul agricol și forestier, au oferit și posbilitatea de a testa uneltele de grădinărit pe care le comercializează. Nu puțini au fost cei care, de curiozitate, au pus mâna pe motofierăstrău și au început să taie și ei bușteni, aproape ca și profesioniștii.

TimberKing contest este un show inspirat după conceptul World Logging Championship. Câștigătorii au fost răsplătiți de organizatori cu premii. Și chiar dacă vremea a fost capricioasă, primii două sute de spectatori au primit, gratuit, înghețată.

sursa

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA