AcasăEvenimentEVENIMENT: MARAMUREȘ - Muzică, dans, expoziții de artă și multe alte programe...

EVENIMENT: MARAMUREȘ – Muzică, dans, expoziții de artă și multe alte programe la Zilele Culturale Maghiare

DISTRIBUIȚI

Cu toate că iniţial s-a dorit ca Zilele Culturale Maghiare din Maramureș să se organizeze cu participare directă, din cauza restricţiilor sanitare, evenimentele, din păcate, se transpun şi de data aceasta în online. Cu toate acestea, organizatorul, Asociaţia Media Work îşi propune să pună la dispoziţia maghiarilor din Maramureş programe, care să ofere tuturor categoriilor de vârstă o experienţă comunitară profundă şi intensă, şansa la incursiuni culturale deosebite, precum şi un prilej desăvârşit de distracţie.

La fel ca în anii precedenţi, la selectarea programelor s-a urmărit să se dea posibilitate de afirmare cu preponderenţă interpreţilor, formaţiilor, creatorilor locali, promovând astfel cultura şi tradiţiile maramureşene.

Vom oferi muzică, dans, recitare, expoziţie de artă populară, distracţie, degustare de vinuri, prezentare de carte s. a. m. d… Faţă de anul trecut, ca noutate, vor apărea şi unele programe interactive.

La reuşita ediţiei de anul acesta vor contribui peste 50 de participanţi, în cea mai mare parte creatori, interpreţi, ansambluri şi grupuri culturale, tinere talente din judeţul nostru.

După cum am mai menţionat, vom avea şi programe interactive, ca de exemplu degustarea de vinuri. În acest caz, de exemplu, organizatorii vor distribui monstrele de vin la domiciliul doritorilor, după care vor ţine legătura cu ei prin intermediul unei transmisiuni online directe.

Sperăm ca toţi cei interesaţi să-şi găsească programe pe gustul lor la ediţia de anul acesta a Zilelor Culturale Maghiare din Maramureş, primul festival din Transilvania derulat în totalitate online.

Nu uitaţi: ultimul weekend al lunii noiembrie este weekendul maghiarilor din Maramureş!

Evenimentele pot fi urmărite pe următorul link:

Facebook.com/Maramaros.ro

Programul festivalului va fi făcut public în curând.

 

Comunicat de presă

loading...

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA