AcasăActualitateSocialEVENIMENT ÎN VASLUI – O femeie a născut pe iarbă, în curtea...

EVENIMENT ÎN VASLUI – O femeie a născut pe iarbă, în curtea unei școli

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT ÎN VASLUI  O vasluiancă însărcinată, aflată în trecere prin comuna Corni-Albeşti, a născut un băieţel chiar în curtea şcolii din localitate.

Văzând că bebeluşul se grăbeste să vină pe lume, femeia care o însoţea a sunat imediat la ambulanţă si, în câteva minute, cadrele medicale au sosit la faţa locului. Deja nasterea se declansase, aşa că femeie era jos, pe iarbă, iar cadrele medicale au ajutat-o să nască natural, informează jurnaliștii de la ziarul vasluian Vremea Nouă.

Totul s-a petrecut repede si fără a întâmpina probleme. Cadrele medicale au moşit nou-născutul, i-au asigurat primele îngrijiri medicale, iar apoi l-au transportat, alături de mama acestuia, la Spitalul Judeţean din Vaslui, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ei. Amândoi sunt bine, sănătoşi şi urmează să fie externaţi cât de curând. Momentul naşterii a fost surprins în imagini de un martor şi publicate pe o reţea de socializare, cu descrierea „sală de naştere modernă”. Femeia nu este la prima naştere, mai are acasă doi copii de care e tare mândră.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA