AcasăActualitateSocialEVENIMENT ÎN BAIA MARE – SPAS Baia Mare a sărbătorit ieri Zilele...

EVENIMENT ÎN BAIA MARE – SPAS Baia Mare a sărbătorit ieri Zilele Asistenței Sociale

spot_img

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT ÎN BAIA MARE  Ca în fiecare an, în luna martie, are loc un eveniment deosebit pentru comunitatea băimăreană: Zilele Asistenței Sociale. Anul acesta, evenimentul a fost marcat în data de 29 martie la Baia Mare. Cu ocazia evenimentului, Bogdan Gavra, directorul general al Serviciului Public de Asistență Socială Baia Mare a publicat un mesaj pe pagina de socializare Facebook:

„Zilele Asistenței Sociale au fost marcate astăzi în Municipiul Baia Mare, în cadrul unui eveniment organizat special cu această ocazie. Reprezentanții Serviciului Public Asistență Socială Baia Mare au dorit, ca în acest an, evenimentul să fie dedicat tuturor celor care de-a lungul timpului au sprijinit activitățile organizate de către Municipiul Baia Mare prin SPAS.

Luna martie a fiecărui an, ne oferă oportunitatea de a sărbători munca deosebit de importantă, realizată de asistenții sociali și implicarea tuturor celor care își desfășoară activitatea pentru a oferi sprijin întregii comunități.

La mulți ani, dragi colegi! La mulți ani, SPAS Baia Mare!”.

 

ActualMM

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/pentru-copiii-din-ferneziu-100-de-minute-de-educatie-si-sanatate-un-proiect-initiat-de-deputat-dr-viorica-chereches/

Te-ar putea interesa și: http://2.actualmm.ro/demers-pentru-cladirile-aflate-in-paragina-initiativa-pentru-salvarea-patrimoniului-imobiliar-baimarean/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA