spot_img
AcasăEvenimentEVENIMENT ÎN BAIA MARE – Primarul Cherecheș, prezent la lansarea trilogiei „Resurse...

EVENIMENT ÎN BAIA MARE – Primarul Cherecheș, prezent la lansarea trilogiei „Resurse minerale ale României, coordonată de fostul președinte Emil Constantinescu și academicianul Nicolae Anastasiu (FOTO)

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT ÎN BAIA MARE Eveniment unic pentru orașul nostru. Academicianul Nicolae Anastasiu și fostul președinte, profesorul universitar dr. Emil Constantinescu au decis ca lansarea primelor două volume din trilogia intitulată „Resursele minerale ale României” să aibă loc în Baia Mare.

Prin acest eveniment, s-a demonstrat încă o dată faptul că orașul nostru este recunoscut pentru prestigiul profesional și academic al specialiștilor din comunitatea noastră.

Prezent la eveniment a fost și primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheș, și zeci de băimăreni și maramureșeni foști geologi și mineri, iubitori de știință.

Redăm mai jos, integral, mesajul pe care primarul l-a publicat pe rețeaua de socializare Facebook după eveniment:

„Am avut onoarea să particip, alături de băimăreni și maramureșeni de excepție care au activat în domeniul geologiei și mineritului, oameni iubitori de știință, dar și de libertate și democrație, la lansarea primelor două volume din trilogia “Resursele minerale ale României”, coordonată de prof. univ. dr. Emil Constantinescu și academicianul Nicolae Anastasiu. Îi mulțumesc prof. univ. dr. Emil Constantinescu, președintele României în perioada 1996-2000, pentru prezența Excelenței Sale în Baia Mare, alături de academicianul Nicolae Anastasiu, recunoscând astfel prestigiul profesional și academic al specialiștilor din comunitatea noastră”.

ActualMM
Sursă foto 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA