AcasăEvenimentEVENIMENT ÎN BAIA MARE – Marș cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare...

EVENIMENT ÎN BAIA MARE – Marș cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Autismului

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT ÎN BAIA MARE  Duminică, 2 aprilie 2017, Asociația Autism Baia Mare organizează un eveniment pentru a marca Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului. Este vorba de un marș organizat în parteneriat cu Serviciul Public de Asistență Socială Baia Mare și Fundația Paula.

Evenimentul va începe la ora 16:00 și va consta într-un marș care va începe din Piața Millennium. Participanții se vor opri pe Câmpul Tineretului, unde se vor organiza sesiuni de meloterapie, pictură pe față și diverse jocuri de grup.

Asociația Autism Baia Mare a fost fondată în anul 2008 de către părinții a 6 copii care luptau cu autismul. Astăzi, asociația asigură terapie personalizată pentru 120 de copii cu vârste cuprinse între 2 și 15 ani, din județele Maramureș, Sălaj și Satu Mare.

În fiecare zi, copii cu tulburări de dezvoltare din judeţele Maramureş, Satu Mare şi Sălaj învaţă să se îmbrace singuri, să mănânce singuri, să scrie şi să citească, să-şi arate afecţiunea faţă de părinţi. Încă de la înființare, asociația are ca scop recuperarea copiilor diagnosticaţi cu tulburări de dezvoltare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA