AcasăslolvaciaEVENIMENT CULTURAL - ”Aburi groși” ai poetului Mircea Grumaz, lansați sub formă...

EVENIMENT CULTURAL – ”Aburi groși” ai poetului Mircea Grumaz, lansați sub formă de carte

DISTRIBUIȚI

Mircea Grumaz este un nume pe care îl știu mai ales iubitorii de sport. Scrie articole din acest domeniu de când a intrat în presă și nimeni, nici măcar el (cred!) nu se aștepta să se apuce de scrie poezie. Și, fără pretenții de critic literar, afirm că Mircea Grumaz chiar scrie poezie și nu doar versifică. Adunate între coperți, cele 102 poeme au primit lângă ele o poveste și câteva povestioare, în toate putând fi recunoscut tonul șăgalnic dar și visător al lui Mircea Grumaz.

În aceeași notă a vorbit și despre evenimentul ce va avea loc joi, 28 ianuarie, de la ora 18.00, la Bussines Millenium Center Baia Mare. ”Toată lumea face acum stand-up comedy. Eu voi face sit-down comedy, că voi sta jos. Nu vreau să se plictisească nimeni, sper să se amuze lumea, să se simtă bine”, a spus Mircea Grumaz despre evenimentul ce va avea loc peste două zile.

Maestru de ceremonii va fi Dan Coardă, între cei doi fiind o prietenie de peste 20 de ani, și ar mai fi de adăugat doar două lucruri, menționate de Mircea Grumaz: la lansarea de carte nu se va consuma alcool și… nu a reușit să tipărească nicio carte gratis, pentru toate i s-au cerut bani.

Ioan Buda Țețu

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA