AcasăEvenimentEVENIMENT: Conferința de Medicină de Urgență Maramureș, ediția I

EVENIMENT: Conferința de Medicină de Urgență Maramureș, ediția I

spot_img

DISTRIBUIȚI

La aniversarea a cinci ani de SMURD Maramureș, în județul nostru se organiezează și prima ediție a Conferinței de Medicină de Urgență, cu invitați din întreaga țară și managerii spitalelor din județele limitrofe, programul fiind structurat pe parcursul a trei zile.

Joi, 22 ianuarie 2014, de la ora 16.00, în stațiunea Suior, va avea loc un exercițiu demonstrativ, unde sunt invitați și reprezentanții presei din Maramureș.

Cei care doresc să participe pentru documentare sau filmare au la dispoziție un autocar care va pleca din fața hotelului Mara din Baia Mare, în jurul orei 15.00 – 15.30.

Conferință de presă vineri, 23 ianuarie, la ora 10.00

Vineri, 23 ianuarie, de la ora 10.00, mass-media din Maramureș este invitată la conferința de presă care va avea loc la hotelul Mara din Baia Mare și unde vor fi prezentate lucrările Conferinței de Medicină de Urgență, precum și participanții veniți din întreaga țară.

Tot vineri, de la ora 19.30, la hotelul Mara a fost stabilit momentul de decernare a diplomelor și plachetelor pentru toți participanții la lucrările conferinței, eveniment la care presa are acces pentru documentare, filmare și poze.

Biroul de presă al Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA