Acasă Eveniment EVENIMENT COMEMORATIV - Ziua Eroilor sărbătorită în Baia Mare

EVENIMENT COMEMORATIV – Ziua Eroilor sărbătorită în Baia Mare

DISTRIBUIȚI

EVENIMENT COMEMORATIV Joi, 25 mai 2017, începând cu ora 11.30, vor avea loc manifestări comemorative în municipiul Baia Mare cu ocazia celebrării Zilei Eroilor.

La Monumentul Ostaşului Român din Baia Mare jandarmii băimăreni vor participa la activităţile de comemorare atât cu un pluton de onor format din subofiţeri jandarmi, condus de un ofiţer, cât şi pentru asigurarea măsurilor de ordine publică pe timpul desfăşurării acestor manifestări.

De asemenea, Jandarmii vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a acestor evenimente, având în vedere că se preconizează participarea unui număr mare de persoane.

Echipajele de jandarmi vor acţiona cu preponderenţă pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, dar şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

De asemenea, echipajele de jandarmi vor menţine o legătură permanentă cu reprezentanţii organizatorilor pentru soluţionarea operativă a oricărui incident ce poate tulbura buna desfăşurare a manifestărilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş reamintesc cetăţenilor că pot apela cu încredere, în orice situaţie, la ajutorul jandarmilor prezenţi la evenimentele publice şi că intervenţia acestora poate fi solicitată şi prin apelarea numărului unic de urgenţe – 112.

Informaţii furnizate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Pintea Viteazul” Maramureş

citeşte şi CHERECHEȘ, DE VORBĂ CU BĂIMĂRENII – Primarul vine în cartierele din Baia Mare. Vezi unde sunt organizate întâlniri săptămâna aceasta

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA