AcasăActualitateSocialEVENIMENT - Start la cea de-a treia ediţie a evenimentului „Micul Biciclist...

EVENIMENT – Start la cea de-a treia ediţie a evenimentului „Micul Biciclist Creștin”

DISTRIBUIȚI

A doua zi de Rusalii, luni, 20 iunie 2016, când se prăznuiește Sfânta Treime, Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare găzduiește un eveniment pentru copilași, „Micul Biciclist Creștin” – ediția a III-a.

Evenimentul începe la ora 14.00 și este organizat cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin Sigheteanul de către voluntarii și colaboratorii A.T.O.C.E.M. – (Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene).

Manifestarea se desfăşoară în curtea catedralei și se adresează copiilor cu vârsta până în 12 ani cu scopul de a promova mersul pe bicicletă ca parte a unui stil de viață sănătos.

Cei care doresc să participe se pot înscrie pe tabelele care se găsesc la pangarul (magazinul) catedralei episcopale „Sfânta Treime”, pe adresa de mail: [email protected] sau prin mesaj la nr. de tel. 0763 654 983 până sâmbătă, 18 iunie 2016.

Participanții la cele trei categorii vor avea ocazia să își facă prieteni noi, să se bucure de clipe frumoase petrecute în curtea bisericii, să facă desene pe asfalt și să se bucure de alte surprize plăcute din partea organizatorilor și a invitaților.

Toti participanții vor primi cadouri și diplome din partea organizatorilor iar câștigătorii locurilor I, II și III de la cele trei categorii vor avea parte de surprize și cadouri speciale.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA