AcasăActualitateSocialEVAZIUNE FISCALĂ - Ioan Şimon a fost trimis în judecată de procurorii...

EVAZIUNE FISCALĂ – Ioan Şimon a fost trimis în judecată de procurorii maramureşeni. Prejudiciu creat statului este de 341.000 lei

DISTRIBUIȚI

Biroul de informare publică şi relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, au dispus, prin rechizitoriu, la data de 19.12.2011, trimiterea în judecată a inculpatului ŞIMON IOAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat faptul că inculpatul Şimon Ioan, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale, în perioada 2006 – 2007, în mod repetat, a înregistrat în evidenţa contabilă operaţiuni comerciale nereale, cauzând prin aceasta bugetului consolidat al statului, un prejudiciu în cuantum de 341.699 lei, recuperat parţial. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA