AcasăActualitateEUROVISION 2018 - Băimăreanca Paula Crişan, în semifinala de la salina Turda...

EUROVISION 2018 – Băimăreanca Paula Crişan, în semifinala de la salina Turda (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

EUROVISION 2018 Realizarea şi transmiterea în direct a semifinalei Eurovision în Salina Turda, la o adâncime de 90 de metri, reprezintă o istorie absolută în istoria concursului muzical, mai multe televiziuni din străinătate dorind să preia de la TVR imaginile show-ului care va fi difuzat duminică.

Directorul general al TVR, Doina Gradea, a declarat că ideea organizării semifinalei în salină a venit din partea primarului municipiului, Cristian Matei.

„Partenerii internaţionali apreciază curajul TVR de a realiza show-ul în Salina Turda. Mai multe televiziuni din străinătate doresc să preia imaginile de la semifinală. (…) Propunerea de a organiza semifinala în decorul inedit al Salinei Turda a venit din partea domnului primar, un om deosebit de curajos”, a spus Doina Gradea.

Directorul general al TVR a dezvăluit că numeroase personalităţi vor veni la salină să urmărească show-ul, însă numele rămân o surpriză până în ziua spectacolului.

La rândul său, primarul municipiului Turda a afirmat că organizarea în salină a cunoscutului concurs muzical readuce oraşul în atenţia publicului.

„A fost nevoie de mult curaj pentru a realiza acest eveniment. Timp de o săptămână, echipa de organizatori a făcut o muncă titanică şi mă bucur că lucrările sunt aproape finalizate. Vreau să mulţumesc conducerii TVR pentru că a ales să organizeze semifinala alături de noi, iar Turda este, cu această ocazie, în atenţia tuturor”, a spus Cristian Octavian Matei.

Diana Dumitrescu, actriţa care prezintă alături de Cezar Ouatu spectacolul din această duminică, a mărturisit că a pregătit o ţinută specială, având în vedere temperatura scăzută din salină.

„Sunt bucuroasă că voi avea ocazia să particip la o premieră absolută în istoria Eurovision, într-un decor extraordinar”, a declarat Diana Dumitrescu.

Show-ul va avea loc la o adâncime de 90 de metri, în mina Rudolf şi va fi transmis live, în 11 februarie, de la ora 21,00.

Ultima semifinală a concursului va avea loc la Sighişoara, în 18 februarie, iar pe 25 februarie, la Bucureşti, va avea loc Marea Finală a Selecţiei Naţionale.

În premieră, în concurs au intrat 60 de piese, câte 12 pentru fiecare semifinală. În fiecare semifinală, juriul Selecţiei Naţionale alege câte trei finalişti. Juriul Selecţiei Naţionale îi reuneşte pe Marian Ionescu, Ilinca Băcilă, Nicu Patoi, Liliana Ştefan şi Viorel Gavrilă, cinci artişti legaţi prin experienţa participării la cel mai mare concurs muzical din lume.

Pe 25 februarie, în Marea Finală care va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pentru scena din Lisabona, dintre cele 15 piese rămase în concurs.

https://www.youtube.com/watch?v=rygOxe8gjpA

În semifinala de la Turda, din seara zilei de duminică, 11 februarie, printre cei 12 concurenți va evolua şi băimăreanca Paula Crișan, cu o piesă compoziţie proprie, “I am here”. Să fim alături de ea şi să-i ţinem pumnii!

Sursa info DC News

sursa foto Facebook

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA