AcasăLifestyleMondenEUROVISION 2017 – Eurovision România şi-a ales cei zece finalişti

EUROVISION 2017 – Eurovision România şi-a ales cei zece finalişti

DISTRIBUIȚI

EUROVISION 2017  Cristina Vasiu, MIHAI, Ramona Nerra, Ana Maria Mirică, Instinct, Ilinca feat. Alex Florea, Tavi Colen&Emma, Maxim, Eduard Santha şi Xandra continuă concursul Eurovision România, ei fiind cei zece finalişti care vor concura pentru un bilet spre scena de la Kiev. La finalul show-ului  din 26 februarie, juriul Selecţiei Naţionale a decis că cei zece artiști sunt cei care merită să intre în Marea Finală, programată pentru duminică, 5 martie.

Membrii juriului au decis în unanimitate că piesa care merită să primească 12 puncte este Yodel It!, Ilinca şi Alex Florea reuşind performanţa de a obţine maximum de puncte – 60. Ana Maria Mirică a acumulat 7 puncte, la fel ca şi Elize & No Stress. Conform Regulamentului, diferenţa a fost făcută de punctajul obţinut individual de la membrii juriului, respectiv cea mai mare notă primită de fiecare piesă, scrie Vocea.biz.

Gazda show-ului a fost Iuliana Tudor. Vedeta TVR a fost susţinută, din Camera Verde, de Ioana Voicu şi Dan Helciug, care au luat pulsul artiştilor, pe măsură ce emoţiile concursului au crescut. Semifinala a debutat cu un medley al concurenţilor, care au adus în Studioul TVR câteva dintre hiturile Eurovision din toate timpurile. Alături de ei, pe scena Eurovision România au urcat membrii trupei SuperChill, cu un spectacol de percuţie, dans şi acrobaţii. La rândul lui, Ovidiu Anton a ridicat publicul în picioare cu un recital plin de emoţie şi forţă, din care nu a lipsit nici piesa Moment of Silence, care i-a adus trofeul Eurovision România 2016. Selecţia Naţională se va încheia cu Marea Finală, care va avea loc duminică, 5 martie. Câştigătorul Eurovision România va fi desemnat exclusiv de public, prin televot. În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania „Eurovision te premiază!”, la care Marele Premiu este un automobil.

Cele zece melodii calificate în următoarea etapă a Selecţiei Naţionale Eurovision România pot fi ascultate pe site-ul dedicat, eurovision.tvr.ro.

 

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA