Acasăsinucidere maramuresEUROVISION 2016 - Mihai Trăistariu a lansat melodia cu care vrea să...

EUROVISION 2016 – Mihai Trăistariu a lansat melodia cu care vrea să câștige competiția (VIDEO)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Mihai Trăistariu este mai determinat ca niciodată să câștige EUROVISION 2016. Artistul a lansat luni Paradisio, al 21-lea videoclip din cariera sa, însă primul clip pe care îl adoră. Cu această melodie, artistul s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2016.

Paradisio este o piesă în limba engleză compusă de Mihai Trăistariu împreună cu Robby G. și Dumi Pădure.

Videoclipul melodiei a costat, conform artistului, 15.000 de euro. În acest proiect a fost implicată o echipă de 25 de specialiști de peste hotare, care au creat un decor SF, în ton cu tematica piesei.

„Dintotdeauna am fost un fan împătimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, însă primul clip pe care-l ador! Când o să-l vedeți o să vă îndrăgostiți de el! Regizorul Iulian Eftimie e un geniu în materie! Am știut eu de ce l-am ales!”, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Odată cu lansarea videoclipului, artistul clarifică faptul să show-ul live pregătit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decât clipul, având ca elemente comune tematica SF și personajul Paradisio.
„Cred atât de mult în piesa Paradisio încât nimeni și nimic nu mă poate opri din dorința mea de a câștiga!”, a mărturisit artistul.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA