AcasăEvenimentSportEUROPENELE DE CANOTAJ. România a mai cucerit o medalie de aur și...

EUROPENELE DE CANOTAJ. România a mai cucerit o medalie de aur și una de argint!

DISTRIBUIȚI

Dupa medalia de aur a echipajului feminin de dublu rame a venit randul echipajului feminin de „8+1” sa cucereasca o noua medalie de aur, la Sevilla, Spania, in cadrul Campionatelor Europene de canotaj.

Favoritele acestei finale de „8 plus 1”, echipajul format din Roxana Cogianu, Ionela Zaharia, Cristina Grigoras, Irina Dorneanu, Adelina Cojocariu, Andreea Boghian, Camelia Lupascu, Nicoleta Albu si Daniela Druncea, au dominat cursa de 2000 de metri de la un capat la altul si au incheiat cu timpul de 6:41.83 minute, obtinand medalia de aur, pe care a cucerit-o pentru a saptea oara consecutiv. Pe locurile doi și trei s-au situat echipajele din Germania, respectiv Rusia.

Argint la masculin, 4 rame fără cârmaci

Proba masculina de 4 rame fara carmaci din cadrul Campionatelor Europene de canotaj de la Sevilla, a prilejuit obtinerea unei noi medalii merituoase pentru delegatia Romaniei.
Echipajul masculin compus din Marius-Vasile Cozmiuc, George Palamariu, Cristi-Ilie Parghie si strocul Florin Curuea au terminat cursa de 2000 de metri in 6’23″83/100.
Olanda a castigat titlul european, iar medalia de bronz a revenit Germaniei. Echipajul nostru a condus cea mai mare parte din cursa, dar a fost ajunsa si depasita in ultimul sfert al acesteia, de olandezi.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA