AcasăEvenimentSportEURO 2016 - Un meci al României a fost cea mai...

EURO 2016 – Un meci al României a fost cea mai pariată partidă de la campionat

spot_img

DISTRIBUIȚI

EURO 2016 a produs o mare dezamăgire în ţara noastră. Naţionala a plecat din Franţa încă din faza grupelor, dar împătimiţii de pariuri au continuat turneul. Care a fost cel mai pariat meci al turneului până acum şi câţi bani s-au rulat pe acest turneu? Şeful ROMBET spune totul.

„Încasările înregistrate într-o zi cu meciuri din grupele Euro reprezintă circa 80% din totalul încasărilor dintr-o zi de sâmbătă de martie, de pildă, când avem meciuri din cel puţin cinci-şase campionate interesante. Cel mai pariat meci de la Euro a fost România – Albania, iar cele mai multe pariuri au fost puse pe victoria României. Naţionala avea nevoie de victorie, adversarul era unul teoretic mai slab, aşa că aici s-au adunat cei mai mulţi bani. O situaţie oarecum similară a fost la Belgia – Ungaria, al doilea meci ca volum de încasări şi unde calculele hârtiei au fost respectate”, a spus Dan Ghiţă pentru bursa.ro.

Şi asta nu e tot. EURO 2016 a depăşit orice aşteptări la nivel de pariuri. „Mulţi români au pariat pe aceste evenimente, unii chiar şi pentru prima dată, tocmai pentru a susţine naţionala, însă este imposibil de ţinut o evidenţă a numărului de participanţi la joc, având în vedere faptul că biletele de joc nu sunt nominale şi fiecare parior poate avea mai multe astfel de bilete, pentru a-şi mari şansele de câştig. Aproximăm valoarea totală a pieţei jocurilor de noroc din ţara noastră la 1 miliard de euro.”, a mai spus Ghiţă pentru sursa citată.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA