AcasăMARAMURESUL ISTORICEURES - Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles din...

EURES – Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles din 6 octombrie 2012 . Poti participa si online !

DISTRIBUIȚI

Căutaţi un loc de muncă în Europa?
Aţi dori să luaţi legătura direct cu angajatori europeni?
Doriţi să aveţi acces gratuit la consiliere şi informaţii privind viaţa şi munca în altă ţară europeană?
Dacă aţi răspuns „Da” la oricare dintre aceste întrebări, atunci trebuie să participaţi la Ziua europeană a locurilor de muncă 2012 de la Bruxelles.Participaţi la Ziua europeană a locurilor de muncă (EJD) de la Bruxelles online sau la faţa locului şi întâlniţi-vă cu angajatori din întreaga Europă care doresc să recruteze persoane ca dumneavoastră.
Locul dumneavoastră de muncă în Europa vă aşteaptă la Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles. Fiţi acolo pe 6 octombrie – online sau la faţa locului
Reţineţi data: sâmbătă, 6 octombrie 2012
Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles din 6 octombrie 2012 este o ocazie de a vă întâlni şi de a intra în contact cu angajatori din întreaga Europă. Evenimentul din acest an se desfăşoară şi online, astfel încât veţi putea participa de oriunde vă aflaţi în Europa.Veţi beneficia de numeroase informaţii şi de sprijin considerabil având ca scop îmbunătăţirea perspectivelor dumneavoastră de ocupare a unui loc de muncă. Pe lângă posibilitatea de a participa la interviuri la faţa locului cu angajatorii, veţi dispune de consiliere privind viaţa şi munca în alte ţări europene, prezentări ale companiilor realizate de importanţi angajatori europeni şi mese rotunde privind iniţiativele UE care au ca scop creşterea ocupării forţei de muncă.
EJD de la Bruxelles vă va oferi tot ce aveţi nevoie pentru căutarea unui loc de muncă în Europa.
Înregistraţi vă astăzi!
Pentru a profita la maximum de Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles, înregistraţi-vă online înainte de eveniment. Înregistrarea vă va permite accesul la o mare diversitate de servicii care vă sunt puse la dispoziţie atât în cadrul evenimentului online, cât şi în cadrul celui de la faţa locului. Aflaţi mai multe făcând clic aici.
Vizitaţi zileleeuropenealelocurilordemuncă.eu/bruxelles.
Ziua europeană a locurilor de muncă de la Bruxelles este organizată de EURES şi de Comisia Europeană.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA