AcasăActualitateETAPA A TREIA A LIGII ZIMBRILOR – CS Minaur întâlnește astăzi, 17...

ETAPA A TREIA A LIGII ZIMBRILOR – CS Minaur întâlnește astăzi, 17 septembrie, echipa celor de la CSM Focșani

DISTRIBUIȚI

ETAPA A TREIA A LIGII ZIMBRILOR  programează duminică, 17 septembrie, de la ora 18.00, a doua întâlnire din Sala Sporturilor “Lascăr Pană” a suporterilor băimăreni cu echipa favorită, CS Minaur Baia Mare. Adversarii noştri sunt moldovenii de la CSM Focşani 2007.

Ambele echipe vin în acest meci din postura de învinse în ultima etapă. Deplasarea de la Bucureşti, la campioana en titre, a venit probabil prea devreme pentru ai noştri, însă înfrângerea suferită nu face decât să îi motiveze suplimentar.

Pe de altă parte, rezultatul oarecum surprinzător al focşănenilor, care au pierdut pe teren propriu meciul cu CSM Făgărş, după ce fuseseră învinşi şi în prima etapă, pune presiune pe aceştia şi în consecinţă se vor mobiliza pentru a obţine un rezultat favorabil în meciul de la Baia Mare. Se preconizează aşadar un meci de mare angajament, ambele echipe având nevoie mare de cele trei puncte puse în joc. Minaur pleacă cu avantajul terenului propriu, tribuna băimăreană fiind recunoscută pentru calitatea de a aduce plusul necesar unei victorii mult dorite.

Meciul va fi arbitrat de cuplul Bogdan Stark (Bucureşti) şi Romeo Ştefan (Prahova), observatorul meciului din partea FRH fiind desemnat Călin Lascu (Arad).

Sursă info.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA