spot_img
AcasăLifestyleEste posibil să amenajezi orice cameră a casei cu o comodă? Descoperă...

Este posibil să amenajezi orice cameră a casei cu o comodă? Descoperă idei și sfaturi utile

DISTRIBUIȚI

Alegerea comodei potrivite pentru sufragerie sau dormitor poate fi o adevărată provocare pentru multe persoane. Există multe modele de mobilier ce diferă ca dimensiuni, culori și decorațiuni. Comodele sunt un echipament indispensabil în fiecare living și alte încăperi ale casei. Deci, cum alegi comoda potrivită pentru sufragerie, baie sau camera copiilor?

Ce comodă alegi pentru sufragerie?

În camera de zi pot fi așezate mai multe comode. Totul pentru că există multe tipuri de astfel de mobilier care sunt de fapt foarte practice în sufragerie și decorează spațiul. Comodele pentru televizor sunt foarte populare și sunt o alternativă la dulapurile TV tradiționale, care de obicei sunt joase și nu foarte spațioase. Acestea îți permit să te uiți la televizor la nivelul ochilor, ceea ce oferă confort utilizatorilor. În plus, astfel de dulapuri au o mulțime de rafturi sau sertare în care poți ascunde DVD-urile sau alte accesorii preferate.

În sufragerie, mai ales în garsoniere, există și comode pentru haine. Merită să alegi modele care să îți asigure confort maxim în timpul utilizării. Dar un living este un loc important pentru fiecare casă și atunci când alegi o comodă, merită să acorzi atenție faptului că nu este doar funcțională, ci și decorativă. Prin urmare, atunci când alegi comode, ar trebui să le asortezi la stilul în care este decorat interiorul. Pot fi comode scandinave, glamour, rustice sau vintage. Materialul din care este realizat mobilierul este de asemenea important. Cele mai multe dintre ele sunt comode din lemn, care se caracterizează prin durabilitate, soliditate și aspect impecabil.

Ce fel de comodă se potrivește în baie?

Baia ar trebui să conțină și mobilier care să permită utilizatorilor să depoziteze produse cosmetice, de curățat sau chiar prosoape baie. Prin urmare, alege comode mobile, cărora le poți schimba poziția în funcție de necesități și opțiuni de amenajare. Când vine vorba de culori, comodele albe sunt populare în încăperi precum băile.

O alternativă este utilizarea comodelor din fontă sau oțel inoxidabil. Acestea sunt mai rezistente la umiditate, dar un astfel de mobilier nu se potrivește oricărui stil de amenajare. 

Ce comodă alegi pentru camera copiilor?

Atunci când cauți pe site-ul https://www.furnio.ro/ o comodă pentru camera unui copil, o atenție deosebită trebuie acordată calității mobilierului. Cel mai important lucru este să aibă certificate care confirmă calitatea înaltă și siguranța utilizării acestora. Cele mai populare modele pentru bebeluși sunt comodele cu masă de înfășat, care sunt extrem de utile în primele luni de viață.

Pentru copiii mici, merită să alegi comode joase, cele pe care cei mici le vor putea folosi singuri, de exemplu, alegându-și o carte. Există o alegere mai mare de modele pentru tineret. Acest mobilier este cel mai adesea ales chiar de adolescenți. Cel mai important este să fie încăpătoare și să aibă atât rafturi, cât și sertare în care să încapă haine, cărți și alte accesorii necesare tinerilor.

Sursa de imagine: Pixel-Shot / Shutterstock.com

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA