AcasăLifestyleMondenESTE APT SĂ ZBOARE - Ministrul Transporturilor din Canada a reînnoit licența...

ESTE APT SĂ ZBOARE – Ministrul Transporturilor din Canada a reînnoit licența de pilot a lui Moș Crăciun (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

ESTE APT Moș Crăciun și-a reînnoit licența de pilot comercial trecând cu bine atât testul scris cât și pe cel medical – în ciuda nivelului puțin cam ridicat de glicemie – și este apt să zboare de Crăciun, a anunțat joi Departamentul de Transport din Canada, informează Reuters, citat de Agerpres.

ESTE APT Ministrul canadian al Transporturilor, Marc Garneau, fost astronaut, a aprobat reînnoirea licenței de pilot a lui Moș Crăciun, după cum se arată într-un mesaj video transmis pe Twitter de Transport Canada.

”Moș Crăciun, am vești bune pentru tine, încă o dată ai performat la testul pentru licența de pilot, așa că iată certificatul”, spune Garneau în mesajul său către bărbatul cu barbă albă, îmbrăcat în costum roșu cu blăniță și cu mănuși negre.

Clipul video îl prezintă pe bărbatul în vârstă care parcurge testul de măsurare a acuității vizuale la care trebuie să citească literele ”H” și ”O”. În plus, acesta trebuie să predea și o probă de urină pentru analize.

”Sănătatea ta este bună. Nivelul glicemiei este puțin crescut, dar ești apt de drum, așa că veștile sunt bune”, îi mai spune Garneau lui Moș Crăciun care răspunde cu râsul său caracteristic.

Garneau profită de ocazie să îi reamintească Moșului să conducă în siguranță: ”Nu folosi telefonul mobil și nu scrie mesaje în timp ce conduci sania prin văzduh”.

sursa

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA