AcasăActualitateSocialESPERANDO - Spectacol excepțional de Crăciun realizat de persoanele cu nevoi speciale

ESPERANDO – Spectacol excepțional de Crăciun realizat de persoanele cu nevoi speciale

DISTRIBUIȚI

ESPERANDO Luni, 19 decembrie, începând cu ora 11:00, la Teatrul Municipal Baia Mare va avea loc spectacolul de Crăciun al copiilor, tinerilor și adulților cu nevoi speciale de la Asociația Esperando.

ESPERANDO După un an plin de activități, după sute de ore de recuperare, persoanele cu dizabilități au pregătit un spectacol emoționant pentru invitații lor: familii, prieteni și oamenii speciali din viața lor.

Nelipsit de la acest eveniment va fi Moș Crăciun, care le-a pregătit surprize persoanelor cu nevoi speciale dar și colindătorilor.

Și de această dată vom avea invitaţi speciali care vin să colinde şi să facă urări de bine tuturor celor prezenţi la eveniment.

Printre aceștia se numără elevi de la Școala Gimnazială George Coșbuc Baia Mare, coordonați de doamna profesor Carmen Augustin și elevi de la Școala Gimnazială Groșii Țibleșului.

La standul amplasat în holul Teatrului Municipal se vor putea achiziționa  produse de Crăciun făcute cu multă căldură de membrii Asociației Esperando, pe care le veți putea dărui cu dragoste persoanelor importante din viața dumneavoastră.

Intrarea la spectacol este liberă.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA