AcasăLifestyleMondenEŞEC TOTAL - Gafă uriaşă făcută de Rihanna pe scena din Budapesta...

EŞEC TOTAL – Gafă uriaşă făcută de Rihanna pe scena din Budapesta (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

EŞEC TOTAL. Rihanna urmează să cânte azi la București în piața Constituției, unde e așteptată de 50.000 de oameni. Însă, înainte de concertul din România, artista din Barbados s-a oprit în Ungaria, unde a urcat pe scena celui mai mare festival din Ungaria, intitulat „Sziget- Insula Libertății”, ce are loc pe Insula Obudai din Budapesta, fanii declarându-se dezamăgiți de prestația acesteia, fiind criticată de posturile tv.

Aceștia povestesc pe un site că artista a fost plătită cu nu mai puțin de 1.000.000 de dolari să facă show la Festivaul Sziget, iar biletele s-au vândut imediat, fanii fiind extaziați de venirea ei, însă în cele din urmă au fost dezamăgiți de idolul lor. În ciuda faptului că e renumită pentru ținutele extravagante cu care apare pe scenă, la Budapesta, aceasta a purtat o singură rochie, iar prestația ei a lăsat de dorit. „Show-ul a fost un mare eșec.

Mai întâi a decis să înceapă spectacolul cu 30 de minute mai târziu, deși știa că are voie să cânte doar până la ora 23.00. Așa că show-ul a durat doar 60 de minute (…). Din cauza acestei întârzieri toate cântecele ei au fost de aproximativ 1,5 minute și a sunat de parcă era un mixtape al hiturilor ei. A purtat o singură rochie pe tot parcursul show-ului și oamenii spuneau că arată ca un om al nisipului sexy din Star Wars”, povestește un fan dezamăgit.

Fanii au plecat de la concert
În majoritatea timpului Rihanna nici nu se deranja să țină microfonul lângă gură, iar 80% din show doar imita că ar cânta, mai spun fanii, precizând că artista a reușit chiar să-i jignească pe oamenii din Ungaria, când a început să cânte melodia efăcută după „Dragostea din tei”, cântec al trupei românești O-Zone.

„Oamenii din Ungaria urăsc faptul că Budapesta este confundată cu capitala României, București. Cei mai mulți dintre noi credem că Rihanna nici măcar nu știa exact în ce țară era în acel moment”, mai scris un fan pentru site-ul Gaga Daily.

Ungurii au fost atât de supărați încât doar un sfert dintre ei au mai rămas până la finalul prestației artistei din Barbados. Restul au plecat să găsească un alt spectacol mai bun la festival. Interpretarea ei a fost considerată cel mai prost show din ultimii 13 ani, deși a fost cel mai scump artist adus vreodată la acest festival. Unul dintre cele mai mari posturi de televiziune de știri din Ungaria a criticat, de asemenea, prestația cântăreței, precizând că pe o scară de la 1 la 10, ei îi dau nota 2, show-ul ei fiind pentru ei o mare dezamăgire.

 

Sursa info 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA