AcasăActualitateACTUALIZARE/ ESCROCHERIE MARAMUREȘ - Familia care a dat țeapă unui hotel de...

ACTUALIZARE/ ESCROCHERIE MARAMUREȘ – Familia care a dat țeapă unui hotel de la Băile Felix în urmă cu câteva luni, acuzată de o nouă “lovitură”. Ce declară aceștia

DISTRIBUIȚI

Patru familii din Maramureș au dat o țeapă de zile mari anul trecut, în luna octombrie, unui hotel din cadrul stațiunii Băile Felix. Maramureșenii au petrecut și consumat în valoare de 12.000 de lei, apoi au plecat seara ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, fără să plătească.

Aceleași personaje sunt acuzate acum de către administratorul unei firme din județ de o nouă escrocherie, de data aceasta în valoare de 10.000 de euro, potrivit Diaspora.ro

Potrivit lui Cătălin Gheta, administratorul Az Piscine Impex SRL, a fost contactat de curând de către aceștia pentru a le construi o piscină. Și nu una ieftină: doar materialele costau aproximativ 35 de mii de euro. Același administrator susține că nu a primit nici un ban de la aceștia și, după două săptămâni de muncă, a fost nevoit să oprească lucrarea, însă costurile se ridică la aproximativ 10.000 de euro, bani pe care acesta nu crede că îi va mai primi vreodată.

Aceasta familie a mai fost anchetată și de Poliție dea lungul timpului, ei fiind acuzati că produceau acte false pentru cetățenii Moldoveni,cărora le cereau suma de “3000” euro/act, acte ce ulterior veneau folosite pentru deplasările prin Europa a cetățenilor Moldoveni, justitia se pare ca a facut exact ceea ce face în ultimii ani, NIMIC”, scrie Diaspora.ro, care susține că a sesizat și ANAF-ul, cerând “o verificare temeinică a surselor de venit al acestei familii”.

Așteptăm un punct de vedere din partea celor acuzați, pe adresa de mail a redacției: [email protected]

ACTUALIZARE:

Răzvan Blagoslov, bărbatul acuzat de către administratorul firmei Az Piscine Impex SRL susține că, de fapt, povestea este cu totul alta. Bărbatul ne-a povestit faptul că, imediat după începerea lucrării, i-a fost cerută suma totală de 35.000 de euro de către patronul firmei de construcții pentru ca acesta să continue lucrarea, în caz contrar acesta amenințându-l că își va lua muncitorii și va pleca.

Pentru că, spune el, nu avea vreo garanție că lucrarea va fi executată, neexistând un contract, a refuzat să îi achite întreaga sumă constructorului. De aici ar fi început întreg scandalul, care s-a lăsat inclusiv cu amenințări de ambele părți (foto mai jos). Într-un final, acesta ne-a declarat că lucrarea a fost finalizată de către o altă firmă.

Am vorbit frumos cu domnul: în momentul în care am garanția că piscina va fi funcțională, pot să plătesc suma de 35 de mii de euro. El mi-a cerut 35 de mii, cum să dau banii ăștia când nu am nici o garanție? Le-am plătit tot: materiale, cazare, mâncare, tot. A săpat șanțurile, a băgat niște tuburi și m-a sunat să îmi spună că dacă nu le dau 35 de mii pleacă. Să văd cine ar plăti 35 de mii de euro, nu vorbim de 3.500… Domnul are ușa deschisă la casa mea, l-am rugat să termine că primește banii, să meargă la notar cu mama mea să îi dea garanție (n.r. că va termina lucrarea)”, ne-a declarat Răzvan Blagoslov.

Lucrarea executată de Az Piscine Impex SRL

Lucrarea finalizată de către un alt constructor

Cu privire la incidentul din luna octombrie 2020, de la Băile Felix, maramureșeanul din Băița spune că el și-a plătit consumația la hotel și că o altă persoană cu care fusese acolo nu a plătit.

ActualMM

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA