Acasă Actualitate 112 ESCROCHERIE ÎN ITALIA - Înşelăciune cu bitum pusă la cale de români,...

ESCROCHERIE ÎN ITALIA – Înşelăciune cu bitum pusă la cale de români, alături de englezi şi italieni

DISTRIBUIȚI

Nouă bărbați, români, englezi și italieni, au fost reținuți de poliția italiană, după ce au fost denunțați pentru fraudă de către un fermier italian.

Doi englezi mergeau pe la comercianți și persoane fizice, în regiunea Cosenza, propunându-le o mică afacere.

Bărbații susțineau că au terminat o lucrare de construcții în apropiere. Dar că le-a rămas bitum, arătându-se dispuși să efectueze lucrări mici de asfaltare în fața magazinelor sau la intrarea în clădiri.

Un fermier din Figline Vegliaturo, de 55 de ani, atras de posibilitatea de a încheia o afacere bună, a fost de acord să plătească 600 de euro, cât cereau cei doi pentru cantitatea de bitum ce urma să fie folosită, măsurată în metri cubi.

În doar zece minute, la fața locului au sosit șapte muncitori, toți români. Au finalizat lucrarea în mai puțin de o oră, potrivit sursei citate.

Ajuns la momentul plății, fermierul s-a trezit cu o factură de 4.600 de euro. Escrocii au întocmit actele în baza metrilor pătrați acoperiți cu bitum și nu a metrilor cubi folosiți.

Bărbatul a refuzat să plătească. A sesizat poliția, care a reușit să-i prindă imediat pe cei doi englezi și un italian, în timp ce încercau să fugă de la locul faptei cu o mașină cu numere de Marea Britanie.

Alte șase persoane au fost arestate la hotelul unde erau cazate.

Cei vinovați aveau vârste cuprinse între 23 și 56 de ani.

Sursa info Observator

citeşte şi WEEKEND DE FOC – Pompierii maramureșeni au lichidat şase incendii: în Baia Mare, Cătălina, Baia Sprie, Groşi şi Sighet

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA