AcasăActualitateSocialESCROCHERIA SEZONULUI - O tânără prezentabilă a păcălit zeci de părinţi. Ce...

ESCROCHERIA SEZONULUI – O tânără prezentabilă a păcălit zeci de părinţi. Ce metodă folosea

DISTRIBUIȚI

ESCROCHERIA SEZONULUI. Deşi s-a lăudat prietenilor că pleacă de acasă ca să cocheteze cu moda, tânăra infractoare de pe lângă Sibiu se ocupă cu totul de altceva. Se îmbracă frumos, închiriază fel şi fel de locaţii şi le promite copiilor că vor ajunge pe podium.

După ce „Evenimentul zilei” a publicat mai multe articole despre Andreea Balazs, directoarea de promovare de la RGB FOTO PROMOTION, care le promitea părinţilor că le va găsi firme pentru care copiii lor să pozeze şi de pe urma cărora vor câştiga bani, mai multe mămici au sunat la redacţie şi au recunoscut că şi ele au fost păcălite de această individă. „Deşi contractul este foarte bine făcut, această escroacă ne-a promis că, dacă plătim 300 de euro, vom primi un album foto cu 22 de poze, dar şi că băieţelul meu va apărea în reclame, iar 70% din sumele obţinute îi vor reveni copilului meu. Au trecut luni bune, iar această femeie este de negăsit“, ne-a declarat una dintre victime. Mai mulţi apropiaţi de-ai șarlatanei ne-au contactat şi ne-au transmis că nu le vine să creadă de ce este în stare Andreea, ţinând cont că provine dintr-o familie respectabilă și înstărită. „Am văzut-o în ziar şi nu mi-a venit să cred. Locuieşte în Copşa Mică, comuna Valea Viilor, de lângă Sibiu. O cunosc de când era un ţânc. Este singură la părinţi, iar familia nu este una săracă. Nu înțeleg cum a ajuns să facă așa ceva. Poliţia de ce nu face nimic, dacă sunt plângeri din partea părinţilor?“, ne-a spus o cunoștință de-a familiei Andreei.

Și-a închis contul de Facebook

Dacă până luni, Andreea se lăuda pe pagina ei de socializare cu ținutele extravagante și formele apetisante, imediat după apariția articolului în „Evenimentul zilei”, tânăra și-a șters contul de Facebook. Mai mult, deranjată de faptul că EVZ a dezvăluit mijloacele prin care îi înșeală pe părinți, Andreea Balazs ne-a trimis la redacție un mail prin care susține că acele contracte sunt legale și că părinții nu au răbdare să aștepte 12 luni, timp în care aceştia ar urma să căştige şi bani. Aşa cum scrie în contract. Însă,aceasta a făcut o greșeală care ar putea să o coste. Într-unul dintre contracte, pus la dispoziție de un părinte, Andreea Balazs a scris cu pixul că micuțul ar trebui să aibă cate un eveniment în fiecare lună. Și a semnat. Au trecut trei luni, fără niciun eveniment. Mai mult, escroaca și-a închis telefonul și a fugit din locația unde s-a semnat contractul.

 

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA