spot_img
AcasămodeleEROU ÎN FEBRUARIE, INFRACTOR ÎN APRILIE – (VIDEO) Un tânăr care a...

EROU ÎN FEBRUARIE, INFRACTOR ÎN APRILIE – (VIDEO) Un tânăr care a împiedicat o mega-tâlhărie a fost arestat pentru… tâlhărie! (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

La începutul lunii februarie, tânărul Răzvan Panait era erou în Satu Mare și era aplaudat de o țară întreagă. Împiedicase producerea unei mega-tâlhării. Un hoț i-a furat pe b-dul Transilvania unei casiere de la CBA o geantă cu 72.000 de lei.Răzvan Panait, un tânăr de 17 ani, s-a luat după tâlhar și l-a prins după ce a alergat după el mai bine de un kilometru. Răzvan Panait a dat geanta casierei, iar tâlharul a fost dat pe mâna polițiștilor. Pentru fapta sa, Răzvan Panait a fost răsplătit de CBA cu un premiu de 1.000 de lei, iar gestul său a fost mediatizat la nivel național.

După nici două luni, eroul Răzvan Panait a fost arestat pentru…tâlhărie. Paradoxal, după ce în februarie a recuperat geanta cu 72.000 de lei, acum tânprul a tâlhărit un bărbat pentru o sumă infimă.

Alături de Beniamin Blaga, un prieten din Negrești-Oaș, Răzvan Panait a intrat în curtea unui bărbat, l-au lovit și i-au furat portmoneul cu 200 de lei și 50 de euro.

Judecătoria Negrești-Oaș a emis pe numele celor doi un mandat de arestare pentru 30 de zile, confirmat apoi de Tribunalul Satu Mare.

https://youtu.be/c6rPOHAKs0w

Trebuie spus că la începutul anului 2015, Răzvan Panait a fost internat  într-un centru educativ pentru o perioadă de 1 an și 3 luni pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, după ce a atacat o bătrână și i-a furat suma de 7.000 de lei. (voceatransilvaniei.ro)

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA