Acasăsinucidere maramuresEROINĂ ÎN ITALIA - O îngrijitoare româncă l-a salvat de la moarte...

EROINĂ ÎN ITALIA – O îngrijitoare româncă l-a salvat de la moarte pe bătrânul de care avea grijă

DISTRIBUIȚI

Putea să fie o tragedie, însă atenţia unei îngrijitoare a reuşit să evite ca monoxidul de carbon să o ucidă pe ea şi pe bătrânul pe care îl îngrijea.

Faptele s-au petrecut în noaptea dintre 25 şi 26 martie la Jesolo, cunoscută localitate balneară din provincia Venezia. Femeia, o româncă de 34 de ani, s-a trezit şi a simţit un miros puternic în locuinţă. A deschis larg ferestrele şi l-a salvat pe bătrânul de 80 de ani.

După ce a simţit un miros puternic de gaz în casă, s-a precipitat către centrala termică utilizată pentru instalaţia de încălzire. Apoi s-a dus în dormitorul bătrânului pe care-l îngrijeşte, observând primele semne de stare de rău.

A anunţat salvarea. La sosirea paramedicilor din Jesolo cele două persoane demonstrau semne evidente de intoxicare cu monoxid de carbon. Dimineaţa cei doi intoxicaţi au fost transferaţi la spitalul din Mestre pentru un tratament în camera hiperbarică şi apoi s-au întors la spitalul din Jesolo. Aici medicii au constatat că starea lor s-a îmbunătăţit în mod clar.

După-amiaza bătrânul de 80 de ani şi îngrijitoarea au fost externaţi.

Sursa: gazetaromaneasca.com

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA