AcasăActualitate112ERA SOLICITANT DE AZIL - Tânăr din Myanmar, prins de polițiști în...

ERA SOLICITANT DE AZIL – Tânăr din Myanmar, prins de polițiști în timp ce voia să treacă ilegal granița cu Ucraina

spot_img

DISTRIBUIȚI

ERA SOLICITANT DE AZIL Polițiștii de frontieră maramureșeni au depistat un cetățean din Myanmar, solicitant de azil în România, care intenționa să treacă ilegal frontiera din România în Ucraina.

În data de 30 noiembrie, în jurul orei 21.30, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au observat, în apropierea frontierei de stat, pe direcția localității Sighetu Marmației, o persoană care nu-și justifica prezența în zonă.

Lucrătorii noștri au interceptat persoana în cauză în vederea stabilirii identității, însă aceasta nu vorbea limba română, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii acesteia la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor specifice, s-a constatat că bărbatul este cetățean din Myanmar, în vârstă de 18 ani, fiind solicitant de azil în România. În cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

 

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA