spot_img
AcasăActualitate112ERA ÎN EVIDENŢELE INTERPOL - Poliţiştii de frontieră au depistat un Lexus...

ERA ÎN EVIDENŢELE INTERPOL – Poliţiştii de frontieră au depistat un Lexus în valoare de 160.000 euro, căutat în Rusia

DISTRIBUIȚI

ERA ÎN EVIDENŢELE INTERPOL Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Petea-I.T.P.F.Sighetu Marmatiei au indisponibilizat un autoturism marca Lexus, în valoare de 160.000 euro, care figura în bazele de date ca fiind căutat de către autorităţile din Rusia.

 ERA ÎN EVIDENŢELE INTERPOL Sâmbătă, 25 februarie, la ora 13.00,  la P.T.F. Petea, judetul Satu Mare, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul român Ion E., în vârstă de 52 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, conducând un autoturism marca Lexus, an fabricaţie 2016, cu numere de înmatriculare germane.

Cu ocazia formalităţilor specifice, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date cu privire la  autoturismul respectiv.

Astfel, s-a constatat că în evidenţele Interpol maşina în cauză figura ca fiind declarată furată, alerta fiind introdusă de autorităţile din Federația Rusă din data de 28 ianuarie 2017.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt, iar autoturismul în valoare de 160.000 euro a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

 

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA