AcasăActualitateEMOȚIONANT - Momente de reculegere ale IPJ Maramureș și Poliției Locale Baia...

EMOȚIONANT – Momente de reculegere ale IPJ Maramureș și Poliției Locale Baia Mare pentru Cristian Amarei, polițistul asasinat de tâlharul pe care îl urmărea

DISTRIBUIȚI

EMOȚIONANT  Asasinatul petrecut ieri în județul Timiș, a cărui victimă a fost un polițist, a șocat o țară întreagă. Cristian Amariei avea doar 43 de ani și toată viața înainte când un tâlhar dat în urmărire și pe care încerca să-l aresteze i-a curmat viața.

Polițistul a fost împușcat mortal de către către infractorul Marcel Ionel Lepa, un bărbat de 48 de ani condamnat la închisoare pentru tâlhărie. Lepa l-a nimerit cu un glonț și pe colegul lui Cristian, din fericire însă acesta l-a lovit în picior, astfel că a scăpat cu viață.

Astăzi, 3 iunie, polițiștii maramureșeni au ținut un moment de reculegere pentru colegul loc ucis la datorie.

Murim și noi câte puțin de fiecare dată când pierdem un coleg. Suntem mai saraci, suntem mai triști, suntem alături de familia colegului nostru Cristian Amariei. Azi, la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș am păstrat un moment de reculegere în semn de respect și recunoștință fata de colegul nostru, care și-a sacrificat viața în timpul unei misiuni. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a fost mesajul reprezentanților IPJ Maramureș.

Polițiștii locali băimăreni și-au arătat și ei regretele pentru asasinarea prematură a polițistului din Timiș. Aceștia au ținut un moment de reculegere pentru Cristian Amariei în fașa sediului Poliției Locale din oraș.

RIP Cristian Amariei! Astăzi, la ora 12:00, Politia Locala Baia Mare, moment de reculegere pentru politistul ucis ieri.”, au scris polițiștii locali pe Facebook.

Au trecut deja 24 de ore de la momentul asasinării, iar Marcel Ionel Lepa este încă de negăsit. Forțe impresionante din Poliție îl caută pe criminal în mai multe județe din țară. Bărbatul este înarmat și extrem de periculos.

Foto: Marian Ionel Lepa
Sursă: Fanatik

ATENȚIE!  Dacă îl vedeți sau aveți informații despre individul care a ucis un polițist, Marcel Ionel Lepa, sunați IMEDIAT la Poliție!

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA