AcasăActualitateSocialEMOȚIONANT - Care au fost ultimele cuvinte ale polițistului Bogdan Gigină

EMOȚIONANT – Care au fost ultimele cuvinte ale polițistului Bogdan Gigină

DISTRIBUIȚI

EMOȚIONANT La un an de la dispariția tragică a lui Bogdan Gigină, mama polițistului a rememorat ultima conversaţie avută cu fiul său.

„În urmă cu un an, la această oră, am vorbit cu Bogdan pentru ultima dată. Mi-a spus că nu s-a retras din teren că o va face. Eram îngrijorată pentru că ploua abundent. Mi-a răspuns doar «mamă, nu-ţi fă griji, ne auzim când mă retrag»”, a fost mesajul postat de mama lui Bogdan Gigină, la un an de la decesul acestuia.”, a scris Carmen Gigină pe Facebook.

Citește și  SFÂRŞIT TRAGIC – A trecut basculanta peste el

Zeci de poliţişti de la Brigada Rutieră l-au comemorat joi pe Bogdan Gigină, venind cu lumânări şi flori la locul accidentului. Aceştia s-au adunat, în jurul orei 13.00, la sediul Brigăzii de unde, cu un autocar şi cu mai multe autospeciale de la Rutieră, au plecat spre Bulevardul Ştirbei Vodă, acolo unde Bogdan a murit. La crucea amenajată la locul accidentului de familia lui Bogdan Gigină un preot a ţinut o slujbă, iar poliţiştii au aprins lumânări, au adus flori şi au ţinut un moment de reculegere, conform Mediafax.

La ceremonie a fost prezent şi tatăl lui Bogdan Gigină, poliţist în cadrul Brigăzii Rutiere, soţia fostului agent dar şi prieteni ai acestuia. Ulterior, aceştia au mers la mormântul lui Bogdan Gigină.

Sursă info.
Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA