AcasăEvenimentSportElisabeta Lipă premiata cu trofeul „FAIR PLAY MECENATE” in Italia

Elisabeta Lipă premiata cu trofeul „FAIR PLAY MECENATE” in Italia

DISTRIBUIȚI

Președintele Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti – din cadrul M.A.I. și al Federației Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a primit trofeul „FAIR PLAY MECENATE”,  în cadrul unei ceremonii organizată de către Comisia Națională Italiană pentru Fair Play, în orașul Cortona, în Piazza della Repubblica, Italia.

Cu acest prilej, multipla campioană olimpică a mulțumit organizatorilor pentru decernarea acestui premiu, menționând că se simte onorată că a fost aleasă să facă parte din galeria campionilor olimpici care și-au adus un aport special la dezvoltarea și promovarea sportului în comunitatea în care trăiesc.

 „De-a lungul timpului, am participat la foarte multe ceremonii și mi s-au decernat numeroase premii care m-au onorat întotdeauna. Dar, Trofeul « Fair Play Mecenate » înseamnă  pentru mine o întâlnire cu oameni speciali, valoroși, cum este președintele Angelo Morelli, inima acestui eveniment, și cu o inițiativă care face cinste oricărei comunități”, a precizat Elisabeta Lipă în momentul înmânării premiului.

Aflat la cea de-a XVI-a ediție, Trofeul  „FAIR PLAY MECENATE”, derulat sub patronajul forului european de specialitate, premiază personalități din sport cu un palmares  de excepție.

Printre premiați s-au numărat trei mari sportivi din lume, respectiv Irena Szewinska, din Polonia, membră C.I.O., Kipchoge Keino, fostul mare atlet kenyan, actualmente președinte al Comitetului Național Kenyan și membru al C.I.O. și Elisabeta Lipă, a cărei activitate și palmares de excepție au atras, în mod special, atenția juriului comisiei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA