spot_img
AcasăActualitate112ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE DINTR-O GREŞEALĂ A PROCURORILOR - Violatorul din Bârlad s-a...

ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE DINTR-O GREŞEALĂ A PROCURORILOR – Violatorul din Bârlad s-a sinucis

DISTRIBUIȚI

ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE  Un bărbat de 55 de ani din municipiul Bârlad, acuzat că a sechestrat şi violat o femeie bolnavă psihic timp de 11 zile, care a fost eliberat din arest pe 7 februarie în urma unui viciu de procedură, s-a sinucis, scrie Adevărul.

ELIBERAT DIN ÎNCHISOARE  La trei zile după ce a părăsit arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, vineri, 10 februarie, Viorel Halîngă s-a tăiat la gât cu un cuţit. Rănit, bărbatul a sunat la 112, însă echipajul ajuns la faţa locului a constatat decesul victimei.

“Noi am fost apelati de dimineatã, la orele 7.30, de un bărbat, care vorbea incoerent şi a afirmat că şi-a tăiat gâtul cu un cuţit.

Am ajuns la adresa indicată, dar nu am putut decât să constatăm decesul bărbatului”, a declarat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui.

Cadavrul a fost ridicat si transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Acuzat de viol în formă agravantă şi lipsire de libertate în mod ilegal, Viorel Halîngă a părăsit arestul Poliţiei în urma unei greşeli a procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care, potrivit judecătorilor Tribunalului Vaslui, au solicitat prelungirea arestării preventive cu întârziere, referatul înaintat instanţei lovindu-se de nulitate.

continuarea AICI

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA