AcasămodeleEI POT - Zboruri internaţionale de pe Aeroportul Satu Mare

EI POT – Zboruri internaţionale de pe Aeroportul Satu Mare

DISTRIBUIȚI

EI POT. Aflarea veștii că actuala conducere a Consiliului Județean se află în tratative avansate cu cei de la Wizzair pentru înființarea unor zboruri internaționale de pe Aeroportul Satu Mare, a stârnit un viu interes în rândurile sătmărenilor, atât a celor care se află în țară, cât și a celor care lucrează în străinătate.

În comentariile lor, atât cele de pe Facebook cât și cele de pe site-ul PortalSM, sătmărenii și-au exprimat bucuria înființării unor astfel de curse de la Satu Mare.

Viorica Alec Tarocco: ”Ar fi un lucru util pentru toți sătmăreni care suntem în străinătate cât și pentru dezvoltarea afacerilor și economiei sătmărene… Cu puțin sacrificiu și orașul nostru ar putea ajunge la standardele și nivelul altor orașe europene… Spor la muncă și doamne ajută… Așa cu siguranță aș merge mai des să îmi vizitez familia… Propun ca și rută Satu Mare – Verona”.

Crina Domut: ”Sa dea D-zeu sa se realizeze acest proiect, sa nu fie numai zvon. Ar fi minunat!!!!”

Florica Pribilean: ”Ar fi cazul la cati satmareni calatoresc de pe aeroportul din Cluj.”

Suciu Bogdan: ”Felicitari Pataki daca reuseste, ar fi un pas inspre normalitate pentru oras :)”.

Carmen Hotea: ”In sfarsit! Aproape ca am uitat ca avem Aeroport la SM!”

Bogdan Schavel: ”Ar fi super bine dar ar face bani frumoși asta e sigur.”

Tot sătmărenii au făcut și propruneri pentru eventuale curse aeriene. Cele mai frecvente sunt cele spre Italia (Roma și Bergamo, Torinp, Milano), Spania (în special Barcelona), Franța (Paris), Anglia (Londra), dar au fost și propuneri spre Belgia, Suedia sau Danemarca.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA