AcasăActualitate112EI N-AU NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE – Un adolescent din Sălsig...

EI N-AU NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE – Un adolescent din Sălsig și un hunedorean s-au ales cu dosare penale

DISTRIBUIȚI

EI N-AU NEVOIE DE PERMIS DE CONDUCERE  Poliţiştii care au acţionat ieri pe D.N. 19, au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe raza localităţii Câmpulung la Tisa. La volan a fost identificat un tânăr de 27 de ani, domiciliat în judeţul Hunedoara.

În urma verificărilor poliţiştii au constatat că tânărul are dreptul de conducere suspendat. Acum acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu deţine permis de conducere.

Tot pentru conducere fără permis este cercetat şi un tânăr de 17 ani, domiciliat în localitatea Sălsig. Acesta a fost depistat de poliţiştii din Ulmeni în timp ce se deplasa cu un moped pe D.J.108/A. Pentru fapta comisă tânărul riscă pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Poliţiştii rutieri vor continua acţiunile pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor rutiere şi vor aplica măsuri ferme de fiecare dată când vor constata comiterea unor fapte care pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

 

Citește și:

http://2.actualmm.ro/descoperire-macabra-maramuresean-din-sacel-gasit-spanzurat-intr-o-padure-din-bistrita-nasaud-chiar-de-adormirea-maicii-domnului/

Te-ar mai putea interesa și:

http://2.actualmm.ro/romani-inselati-de-banca-ancheta-alba-unde-oamenii-acuza-ca-le-au-disparut-banii-din-cont-si-s-au-ales-cu-datorii/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA