AcasămodeleEFECTIVE SPORITE - Frontierele României cu Ungaria și Ucraina, păzite de polițiști...

EFECTIVE SPORITE – Frontierele României cu Ungaria și Ucraina, păzite de polițiști și jandarmi

spot_img

DISTRIBUIȚI

Echipe comune, formate din polițisti de frontieră și jandarmi, patrulează la graniță și în punctele de trecere a frontierei, pe raza județului Satu Mare.

Începând cu luna martie a acestui an, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Județean Satu Mare desfăşoară, în baza unui plan de cooperare interinstituţională, acţiuni de cooperare pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat în zona de competenţă, de menţinere şi asigurare a ordinii publice pe zona de frontieră. Până în prezent, au fost executate 94 de misiuni în comun.

”Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare va continua să întreprindă măsuri ferme în toate zonele de competenţă, respectiv va continua cooperarea inter-instituţională cu I.J.J. Satu Mare, pentru combaterea eficientă a infracţionalităţii transfrontaliere”, se arată într-un comunicat de presă comun, remis de Serviciul Teritorial al Poliției de Friontieră Satu Mare și Inspectoratul Județean de Jandarmi.

Sursa: presasm.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA