AcasăActualitateEDUCAŢIE ECOLOGICĂ - 96 de cadre didactice din școlile și liceele din...

EDUCAŢIE ECOLOGICĂ – 96 de cadre didactice din școlile și liceele din Maramureș au participat la prima etapă a concursului Let’s Get Green

spot_img

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 18 noiembrie, a avut loc prima etapă din cea mai amplă competiție națională de educație ecologică, Let’s Get Green!

Proiectul este organizat de Let`s Do It, Romania! în parteneriat cu Kaufland România, prin care școlile din România pot câștiga o transformare completă de 15 000 euro.

Proiectul constă într-o competiție destinată școlilor din toată țara, desfăşurată pe baza unei platforme online, unde școlile vor putea încărca toate materialele create.

Școlile vor realiza activități și vor primi punctaje, pe baza unui regulament:

• training eco pentru profesori
• training eco pentru copii
• concurs de colectare selectiva
• curatenie in comunitate

În cadrul Colegiului George Barițiu Baia Mare, 96 de cadre didactice, responsabile de coordonarea proiectului din școlile și liceele înscrise în proiect, din Maramureș, au participat la prima etapă, cea de formare – ECO PROFESOR.

„Cei mai competitivi și ecologi profesori din 17 școli maramureșene s-au familiarizat cu ceea ce înseamnă educația ecologică, regulamentul concursului și activitățile proiectului”, conform comunicatului transmis de formatorul sesiunii, prof. Pop Silvia, coordonatorul Let’s Do It, Romania! la nivelul județului Maramureș.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA