AcasăEvenimentSportSTEJARII AU TREABĂ - Mâine începe în Capitală World Rugby Nations Cup

STEJARII AU TREABĂ – Mâine începe în Capitală World Rugby Nations Cup

spot_img

DISTRIBUIȚI

Ediţia cu numărul 10 a trofeului World Rugby Nations Cup va începe în această săptămână, la Bucureşti. „Stejarii” antrenati de Lynn Howels şi-au propus să păstreze trofeul în ţară şi anul acesta.

La ediţia din 2016, fosta IRB Nations Cup aduce la start şase echipe, faţă de patru, ca până acum. România se va lupta cu Uruguay, Namibia, Italia, Spania şi Argentina, pe Stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Cu şapte debutanţi în echipă şi fără căpitanul Mihai Macovei, accidentat, „Stejarii” au un obiectiv ambiţios: să păstreze trofeul câştigat anul trecut, la Bucureşti, în faţa Argentinei.

Ca de fiecare dată, obiectivul nostru rămâne acelaşi. Chiar dacă echipa noastră este un pic în reconstrucţie, cu jucători tineri, cu mai puţină experienţă, noi avem acelaşi obiectiv„, a declarat Stelian Burcea, cel care va fi căpitan în absenţa lui Macovei.

Suntem foarte bucuroși că putem să jucăm aceste meciuri internaționale, cu toate aceste echipe puternice, unele dintre ele participante și la Cupa Mondială. Mulțumim și sperăm să vedem meciuri reușite„, a spus căpitanul „pumelor” Felipe Ezcurra.

România întâlneşte Namibia în primul meci de la Bucureşti, pe 9 iunie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA