AcasăAdministrațieECHIPA PRIMARULUI CHERECHEȘ, COMPLETĂ - Consiliul Local Baia Mare a ales: Doru...

ECHIPA PRIMARULUI CHERECHEȘ, COMPLETĂ – Consiliul Local Baia Mare a ales: Doru Dăncuș și Pap Zsolt Istvan, noii viceprimari ai municipiului Baia Mare

spot_img

DISTRIBUIȚI

Consiliul Local al municipiului Baia Mare s-a întrunit în ședință marți, 29 decembrie. Pe ordinea de zi s-a aflat și desemnarea celor doi viceprimari. Desemnarea lor a fost prin vot secret, în lipsa consilierilor USR și PMP, care au părăsit sala alături de unul dintre consilierii PNL, dezamăgit probabil că nu se află printre cei propuși. Doru Dăncuș (Coaliția pentru Maramureș) și Pap Zsolt Istvan (UDMR), propuși de primarul Cătălin Cherecheș, au fost confirmați în funcțiile de viceprimari. Pe lângă amatorismul de care au dat dovadă la primele ședințe ale Consiliului Local, consilierii USR și PMP ar trebui să dea socoteală la un moment dat electoratului care i-a pus în funcții, inclusiv pentru derapajul de la ședința de astăzi când, fără a oferi vreo alternativă propunerilor venite din partea primarului sau fără argumente exprimate, au părăsit sala de ședință și nu au participat la vot. Cu atât mai mult cu cât pe lâmgă opțiunea “pentru”, puteau liniștiți să voteze “împotrivă” sau să se abțină. Cu sau fără votul lor, cu girul din partea consilierilor locali din Grupul CIVIC, dar și din partea celorlalți consilieri liberali, proiectele inițiate de primarul Cherecheș au fost adoptate.

Vreau să îi felicit pe cei doi consilieri locali, care de astăzi vor îndeplini calitatea de viceprimari ai municipiului Baia Mare, respectiv pe domnul Doru Ioan Dăncuș și domnul Pap Zsolt. Voi transmite atât consilierilor locali, cât și cetățenilor, printr-o comunicare publică, deoarece este important ca cetățenii să cunoască atribuțiile pe care le voi desemna celor doi viceprimari”, a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Aș dori să-i mulțumesc în primul rând domnului primar Cătălin Cherecheș pentru încrederea pe care mi-Za acordat-o prin nominalizarea mea pentru poziția de viceprimar al municipiului Baia Mare, dar și colegilor care m-au susținut și mi-au dat votul lor de încredere. Promit că nu am să dezamăgesc pe nimeni”, a declarat Doru Dăncuș, viceprimarul municipiului Baia Mare.

Voi face tot posibilul să nu-i dezamăgesc pe cetățeni. Ușa mea va fi întotdeauna deschisă pentru ei. Mă simt onorat pentru susținerea arătată de domnul primar Cătălin Cherecheș, dar și de colegii mei, consilieri locali. Voi sprijini orice idee, orice proiect constructiv care va fi în beneficiul orașului”, a declarat Pap Zsolt Istvan, viceprimarul municipiului Baia Mare.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA