AcasăNews AlertECHIPA LUI CĂTĂLIN CHERECHEȘ - „În 22 de ani nu au făcut...

ECHIPA LUI CĂTĂLIN CHERECHEȘ – „În 22 de ani nu au făcut ăștia de la Revoluție nimic până a venit Cătălin Cherecheș”, mesajul cu care au fost întâmpinați reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare în Piața Cetății

DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare își continuă zilnic întâlnirile cu cetățenii municipiului.

Marți, 24 mai, aceștia au fost prezenți într-un loc emblematic al municipiului Baia Mare, un loc care poartă amprenta și semnătura lui Cătălin Cherecheș, în Piața Cetății. Chiar dacă afară ploua, cetățenii au venit în număr mare să își arate susținerea față de Cătălin Cherecheș.

Odată reabilitată și modernizată, Piața Cetății din Baia Mare a devenit locul cel mai frecvent vizitat din municipiu de către turiștii străini. Aseară, acest loc care este una dintre cele mai impresionante investiții realizate de Cătălin Cherecheș a fost spațiu în care cetățenii și-au arătat susținerea pentru primarul lor.

coalitie piata cetatii 4
„La vot contează! Domnul primar Cătălin Cherecheș va rămâne primarul orașului Baia Mare până când va muri. În 22 de ani nu au făcut ăștia de la Revoluție nimic până a venit băiatul ăsta. Și acuma l-au închis. Să le fie rușine. De ce l-au considerat un om periculos? De ce nu l-au lăsat liber, să spună ce are de spus?”, a spus băimăreanul Viorel Pop.

„Noi suntem alături de dânsul! Am fost și rămânem lângă el. Și vă rog frumos să îi transmiteți ca să nu aibă nicio reținere pentru că noi vom fi alături de dânsul”, a spus un băimărean.

Întâlnirea cu cetățenii a fost un prilej bun pentru echipa lui Cătălin Cherecheș ca să afle problemele cu care aceștia se confruntă dar și pentru a prezenta proiectele, drumul construit de Cătălin Cherecheș pentru dezvoltarea municipiului Baia Mare.

coalitie piata cetatii 3

„Putem noi să spunem cu toții azi împreună, deși afară plouă, că în sufletul nostru este senin. Și sufletul nostru este curat pentru că avem un gând ca acest oraș să meargă pe drumul pe care Cătălin Cherecheș, cu foarte mult curaj, l-a dechis. Este drumul de a deveni Capitală Europeană a Culturii în 2021. Nu este un proiect ușor și nu este simplu. Poate și din cauza asta a fost invidiat și ni se trag multe necazuri. Eu vă spun, iubesc Baia Mare și sunt foarte mândră că sunt din Baia Mare”, a spus Elena Cărăușan.

„Pentru domnul Cătălin Cherecheș vorbesc faptele lui, pe care dânsul le-a făcut de-a lungul a cinci ani de zile pentru Baia Mare”, a spus Dorel Mureșan.

„Ne-am prezentat în fața dumneavoastră doar cu echipa. Aparent avem un mare handicap pentru că nu este aici tocmai cel care ne-a adus împreună. Mulți dintre noi nici nu ne-am cunoscut înainte de această campanie electorală și proiectele ne-a adus în această echipă. Cătălin Cherecheș a fost oprit să vină în campanie dar vreau să vă spun că timp de patru ani a fost în mijlocul cetățenilor. Chiar dacă l-au oprit această lună totuși ceea ce a făcut se vede”, a declarat Radu Ardelean.

coalitie piata cetatii 2„De multe ori cuvintele sunt de prisos atunci când realizările sunt elocvente. Toate aceste proiecte și investiții majore care s-au făcut la nivelul municipiului Baia Mare vorbesc de la sine. Este de la sine de înțeles că în ultimii 26 de ani ați auzit în campaniile electorale multe promisiuni din partea candidaților. Eu unul m-am săturat de ele și mă uit la realizările care deja sunt atât de evidente”, a spus Emil Șandor.

Seria întâlnirilor cu cetățenii a continuat ieri, când echipa lui Cătălin Cherecheș a ajuns în parcarea de pe strada Minerilor dar și în Parcul Regina Maria.

Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA