AcasăActualitateE PERIOADA CADOURILOR - Jandarmii au împărţit daruri beneficiarilor Casei de tip...

E PERIOADA CADOURILOR – Jandarmii au împărţit daruri beneficiarilor Casei de tip familial nr. 2 Baia Mare şi copiilor cadrelor Jandarmeriei Maramureş

spot_img

DISTRIBUIȚI

E PERIOADA CADOURILOR  Continuând tradiţia de a fi „ocrotitorii” copiilor din Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, jandarmii maramureşeni le-au oferit acestora cadouri.


Reprezentanţi ai Jandarmeriei Maramureş, însoţiţi de preotul unităţii s-au deplasat la Casa de tip familial nr. 2 Baia Mare, pentru a duce puţină veselie, speranţă şi lumină copiilor din instituţie, prin cadourile oferite.

Bucuria de pe chipurile copilaşilor nu poate fi descrisă în cuvinte. Aceştia au întâmpinat jandarmii, entuziasmaţi de faptul că au sosit cadourile de la Moş. Apoi, împreună cu cadrele militare, au început a împodobi bradul nerăbdători să deschidă cadourile.

De asemenea, în seara zilei de 22 decembrie, la reşedinţa unităţii de jandarmi din municipiul Baia Mare, un grup de copii ai cadrelor militare au aşteptat cu nerăbdare apariţia Moşului Crăciun.

După ce acesta a venit, în rândul copiilor a fost mare agitaţie, fiecare copil aşteptând cu nerăbdare ca Moşul să-l răsplătească, după cât a fost de cuminte în cursul anului, emoţiile în rândul copiilor fiind pe măsură.

Moşul nu a întârziat să-şi exprime bucuria de a fi asaltat de micuţi şi de a se afla în mijlocul lor, sacul acestuia fiind într-un final golit, spre bucuria celor prezenţi.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA