spot_img
AcasăActualitateE OFICIAL - Testul în cazul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, este...

E OFICIAL – Testul în cazul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, este negativ

DISTRIBUIȚI

E OFICIAL În urmă cu puțin timp, Instituția Prefectului Maramureș a făcut public rezultatul testului pentru coronavirus efectuat în cazul președintelui PNL Maramureș, Ionel Bogdan, este negativ.

Toți șefii de instituții din Maramureș (ISU, IJJ, IPJ, DGASPC, DSP, prefectul) care, până în aceste momente se aflau sub măsura izolării, vor reveni la starea inițială. De asemenea, vor ieși de sub izolare și celălalte persoane cu care Ionel Bogdan a intrat în contact înainte de a se autoizola la domiciliu.

Am primit rezultatele testului pentru coronavirus și acesta este NEGATIV. Este o veste foarte bună, atât pentru mine, cât și pentru cei cu care am luat contact în ultimele zile, în special după ședința de luni a Biroului Politic Național al PNL. Cu toate acestea voi rămâne în continuare în izolare la domiciliu și voi urma toate indicațiile specialiștilor DSP. E important ca în această perioadă să fim precauți, responsabili și să urmăm întocmai regulile stabilite de autoritățile competente. Îmi voi continua activitatea si voi lucra de la domiciliu. Tehnologia ne este de mare ajutor în astfel de vremuri și sper să depășim cât mai repede această criză care ne afectează pe toți. Multă sănătate tuturor!„, a scris Ionel Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Prima știre pe acest subiect: http://www.2.actualmm.ro/pe-surse-ionel-bogdan-presedintele-pnl-maramures-in-autoizolare-la-domiciliu-a-intrat-in-contact-cu-persoane-suspecte-de-covid-19/

Cum a evoluat situația: http://www.2.actualmm.ro/situatie-incredibla-in-maramures-persoanele-care-au-participat-la-investirea-noului-subprefect-vor-fi-testate-pentru-coronavirus/

 

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA