AcasăslolvaciaE NEVOIE DE SPONSOR - O emisiune culturală de la TVR 2,...

E NEVOIE DE SPONSOR – O emisiune culturală de la TVR 2, oprită de la difuzare din cauza problemelor financiare ale televiziunii publice

DISTRIBUIȚI

Anunțul a fost făcut chiar de către realizator, pe pagina sa de Facebook. „Mi s-a spus că singura soluție ar fi găsirea unui sponsor – dar unde să găsești așa ceva”, a scris jurnalistul.

În locul emisiunii, pe post vor fi difuzate doar reluări, a mai menționat el.

Mesajul lui Cezar Paul Bădescu:

Din cauza problemelor financiare ale TVR, producția emisiunii ”Cartea cea de toate zilele” a fost sistată. De acum, se vor difuza numai reluări (cât se vor mai difuza și ele). Mi s-a spus că singura soluție ar fi găsirea unui sponsor – dar unde să găsești așa ceva? Se împlinesc aproape doi ani de când fac această emisiune și m-am bucurat că pledoaria mea pentru lectură a fost apreciată de public și a ajuns inclusiv la persoane care nu obișnuiesc să citească. Când ești oprit pe stradă să ți se spună ”dom’le, eu nu prea le am pe-ăstea cu cititul, dar cum se numește cartea aia pe care ați prezentat-o?”, simți că ai repurtat cu adevărat o victorie. Și ești răsplătit pentru munca ta.

Sursa: paginademedia.ro

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA