spot_img
AcasăEvenimentSportE ÎN STARE CRITICĂ - Fanii Stelei vor un meci caritabil pentru...

E ÎN STARE CRITICĂ – Fanii Stelei vor un meci caritabil pentru a-l ajuta pe Mihăiţă Neşu

DISTRIBUIȚI

șPeluza Sud Steaua anunţă pentru astăzi un miting de amploare în Ghencea, pentru a-i determina pe reprezentanţii Armatei să îşi dea acordul pentru organizarea unui meci între Steaua 2006 şi Steaua 1986, cu scopul de a-l ajuta pe Mihăiţă Neşu.

În ultima perioadă, starea fostului fundaş stânga al roş-albaştrilor s-a deteriorat, tratamentul la care este supus necesitând fonduri importante.

George Ogăraru, cel mai bun prieten al „Bichonului”, şi ultraşii din Peluza Sud nu au rămas impasibili la problemele lui Neşu şi au pregătit un eveniment special pentru 7 mai, data la care suflarea stelistă sărbătoreşte 30 de ani de la Sevilla, cea mai mare performanţă din istoria fotbalului românesc.

În acest sens, se doreşte organizarea unui meci între echipa din ’86 şi cea din 2006, ultima care a ajuns până în semifinalele unei competiţii europene (UEFA, eliminată dramatic de Middlesbrough). Partida ar urma să fie găzduită de Ghencea, iar fondurile obţinute din bilete, sponsorizări şi eventuala televizare a meciului să se îndrepte către fundaţia lui Mihai Neşu.

Până în acest moment Armata nu şi-a dat acordul pentru organizarea evenimentului, astfel că ultraşii speră, prin acţiunea de astăzi, să îi convingă pe cei cu putere de decizie să dea un aviz favorabil.

Mihai Neşu a suferit o accidentare gravă în 2011, în timpul unui antrenament la echipa sa, FC Utrecht. A fost operat imediat, însă a rămas imobilizat, neputându-se deplasa. În ultimele luni, starea sa de sănătate s-a deteriorat simţitor, deşi la un moment dat medicii vorbeau de anumite progrese în cazul său.

digisport.ro

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA