AcasăActualitateSocialDUS LA EXTREM – Un tânăr timișorean face jonglerii pe un turn...

DUS LA EXTREM – Un tânăr timișorean face jonglerii pe un turn de 180 de metrii

spot_img

DISTRIBUIȚI

DUS LA EXTREM  Flaviu Cernescu, timișoreanul devenit celebru pentru aventurile lui extreme, a făcut o nouă ispravă! Tânărul s-a urcat pe un coș de fum de aproape 180 de metri din județul Hunedoara, unde a făcut acroboații de infarct! Ba mai mult, el și-a petrecut noaptea acolo, împreună cu o prietenă.

Flaviu obișnuiește să plece în misiunile sale nebune singur, însă zilele trecute el și-a luat o tovarășă și s-au urcat împreună pe coșul de fum de la Paroșeni-Jiu. Ba mai mult, ei au dormit acolo până dimineață, în saci de dormit, pe izopren.

Ena, amica lui Flaviu, a avut unele probleme cu dormitul la înălțime, fiind la prima aventură de acest gen, dar s-a relaxat într-un final. Aventura le-a fost întreruptă de niscaiva stropi de ploaie, care au venit atunci când dimineața începea să se instaleze.

Tânărul timișorean nu este la prima aventură extremă și nici ultima. Urcarea pe turnul de aproape 180 de metri a fost făcută fără echipament de siguranță, dar cei doi iubitori de aventuri extreme s-au asigurat atunci când au dormit pe acoperișul Hunedoarei. Mai mult, Flaviu a și jonglat cu niște portocale în vârf.

„Săptămâna trecută am fost, am mers la Straja la un concurs de long board. Ajungând la Straja, am spus că e un moment să mai analizez «industria» din zonă. Lupeniul se vedea foarte fain de la Straja. Turnul din Lupeni, de peste 200 de metri, nu mai poate fi urcat. În drum spre casă, la întoarcere, am dat de centrala de la Paroșeni – Jiu, între Lupeni și Vulcani. Am mers în spate, la coșul de fum, pe linia de tren. Înălțimea este de minim 160, maxim 180 de metri, cu tot cu vârful. Am urcat la ora 22.00, seara, am stat până la răsărit, dar condițiile meteo s-au schimbat mult, față de cum era preconizat. Pe la 3.00 dimineața a început să picure, iar la 5.30, când trebuia să fie răsăritul, era un plafon de nori. Ne-a picurat destul de bine la un moment dat, după care s-a oprit. O ploaie suficient de incomodă. Noi am dormit pe vârf, chiar pe contur. Pe la 7.00 dimineața eram afară. Am dormit pe marginea de 1,5 metri a turnului”, a spus Flaviu Cernescu, citat de tion.ro.

Sursă

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA