AcasăNews AlertDUPĂ OPT ANI - Buldoexcavatoare furate, în valoare de 90.000 de euro,...

DUPĂ OPT ANI – Buldoexcavatoare furate, în valoare de 90.000 de euro, găsite în Petrova și Bistra

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul  I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat două buldoexcavatoare, în valoare de 90.000 de euro, dintre care unul figurează ca fiind furat din Italia  din anul 2005, iar celălalt având placuţa cu datele de indentificare falsificată. În data de 1 iulie a.c., lucrători din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului de utilaje furate din Spaţiul Schengen.

Astfel, începând cu ora 13.00, lucrătorii noştri au depistat, pe raza localităţilor Petrova şi Bistra, jud. Maramureş, două buldoexcavatoare, la care s-a constatat că seriile de şasiu sunt şterse. În urma unor verificări effectuate în bazele de date s-a constatat că unul dintre utilaje figurează ca fiind furat din Italia încă din luna octombrie 2005, iar cel de-al doilea avea aplicată o placuţă cu date de identificare falsificată.
Cele două utilaje aparţin unei societăţi comerciale de pe raza judeţul Satu Mare, drept urmare administratorul firmei, cetăţeanul român, P. G. de 53 de ani, domiciliat în jud. Satu Mare, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tăinuire la furt şi fals material în înscrisuri oficiale, conform Codului Penal. În continuare se fac cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, la finalul urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA