spot_img
Acasăsinucidere maramuresDUPĂ NOUĂ ANI – Celebrul american O. J. Simpson, suspectat de una...

DUPĂ NOUĂ ANI – Celebrul american O. J. Simpson, suspectat de una dintre cele mai misterioase crime din istorie, a fost eliberat din închisoare

DISTRIBUIȚI

DUPĂ NOUĂ ANI  Fostul jucător de fotbal american și actor, O.J. Simpson a fost eliberat din închisoare după nouă ani. El fusese închis pentru jaf armat, asalt cu o armă mortală și alte 10 acuzații după un conflict într-un hotel din Las vegas, scrie BBC News. Lui Simpson i s-a aprobat eliberarea condiționată în luna iulie.

O.J. Simpson este cunoscut, pe lângă cariera sa sportivă și pentru faptul că în 1995 a suspectat de uciderea soției sale Nicole Brown Simpson și prietenului său, Ron Goodman.

Într-o postare pe facebook, Nevada Department of Corrections a publicat fotografii și un filmuleț cu Simpson, în vârstă de 70 de ani, plecând din penitenciarul din Nevada în care a fost încarcerat. Fostul jucător profesionist de fotbal american a fost condamnat în 2008 la 33 de ani de închisoare. Simpson și-a exprimat dorința de a se muta în Florida după ce a părăsit închisoarea.

Simpson a fost acuzat şi în 1994 de uciderea fostei soţii, Nicole Brown, şi a iubitului acesteia, Ronald Goldman. Procesul s-a încheiat pe 3 octombrie 1995, când Simpson a fost achitat, dar a fost silit să plătească familiilor celor doi daune în valoare de 33 de milioane de dolari. Suma nu a fost achitată niciodată. La momentul respectiv, juraţii au avut îndoieli privind probele ADN găsite la locul crimei.

Cazul lui O.J. Simpson din anii 1995 a fost cel mai mediatizat proces din istoria Statelor Unite ale Americii.

Simpson a scris istorie în fotbalul american în anii ’70, la echipa Buffalo Bills. În 1967, Universitatea California Los Angeles (UCLA) şi Universitatea din California de Sud (USC) s-au întâlnit în meciul rămas în istorie drept „Meciul Secolului”. O.J. Simpson a adus victoria echipei sale, USC, cu un „touchdown” considerat şi astăzi cel mai spectaculos din istorie. Aproximativ 59 de metri a alergat pătrarul USC cu mingea în braţe, înainte de a marca. Datorită lui Simpson, USC s-a impus cu 21 la 20.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA